Werkwijze

Het verloop van de consultaties is afhankelijk van jouw voedingsvraag. Hoeveel afspraken nodig zijn bespreken we in onderling overleg. Je kunt ook perfect eenmalig langskomen om advies in te winnen over een bepaald onderwerp.

Handig weetje: alle afspraken kunnen eveneens online plaatsvinden.

Eerste Consultatie

Duur: ca. 1 uur

Tijdens het eerste verkennend gesprek tracht ik een beeld te schetsen van jouw persoonlijke wensen, verwachtingen en voedingsvragen.

Het doel is om inzicht te krijgen in jouw huidig eet- en leefpatroon. Dit is belangrijk om nadien een advies op maat te kunnen opstellen. Aan de hand van deze informatie lijsten we samen een aantal individuele aandachtspunten en doelen op. Je krijgt ook concrete adviezen mee naar huis zodat je meteen van start kunt gaan.

Opvolgconsultaties

Duur: ca. 30 minuten

Deze consultaties dienen als opvolging en ondersteuning van jouw nieuwe levensstijl. Ik beantwoord al jouw praktische vragen en reik je hulpmiddelen en tips aan om je nieuwe levensstijl in de praktijk om te zetten. Je kan van mij onder meer tips verwachten om een weekmenu op te stellen. Ook krijg je receptinspiratie mee en leer ik je hoe je voedingsverpakkingen kan beoordelen.

Samen werken we stap voor stap aan een duurzame en optimale levensstijl die haalbaar is voor jou, en die je kunt volhouden op lange termijn. Dé sleutel om dit te realiseren is een persoonlijke aanpak gericht op jouw struikelblokken en voorkeuren.